QUI SOM?

CONTROL POOL és una empresa de serveis integrals, productes i accessoris per a piscines. Es una empresa especialista en construcció, manteniment, rehabilitació i reparació de piscines.

CONTROL POOL és una empresa especialitzada en electròlisis salina i equips de dosificació automàtica.

Ens caracteritza la nostra rigorositat en fer les coses ben fetes i un alt coneixement tècnic en tot allò que oferim.

Per l’apartat de producte som una botiga online que envia a tot Espanya i que actua de manera directa en un mercat de proximitat (Maresme / Barcelona) a través dels nostres punts de venda.

CONCEPTE DE NEGOCI

DIFERENCIACIÓ

CONTROL POOL dona resposta als seus dubtes relacionats amb el manteniment de la piscina. Des de la maquinària fins a la química de l’aigua. Des del manteniment rutinari fins al tractament de les incidències. Els nostres clients trobaran suport, aprendran i tindran el “control” de la seva piscina.

CONTROL POOL aporta, a diferència d’altres proveïdors no especialitzats, el seu coneixement de la química de l’aigua i de la normativa vigent.
Els nostres clients trobaran un proveïdor especialitzat que aportarà un punt de vista tècnic per ajudar al compliment de les condicions de seguretat i salubritat de les seves instal·lacions, és a dir, pel compliment de les seves responsabilitats.
Els nostres clients troben l’assistència Tècnica que necessiten.