Des de CONTROL POOL us oferim el millor servei integral per a  la vostra piscina.

Tant si feu el vostre propi manteniment, com si el fà algú altra (cuidador, jardiner, etc…) o si preferiu que el fem nosaltres.

Serveis per a piscines particulars

Manteniment
La millor situació per a vostè. Amb una quota molt competitiva ens ocupem de tot i vostè només s’ocupa de banyar-se.
Gaudeixi de la piscina savent que un equip format i implicat se’n cuida.
Reparacions
Moltes vegades petites reparacions esdevenen un maldecap pel propietari de la piscina residencial.
Tot sovint trobem reparacions molt mal fetes que cal refer, fins i tot males reparacions que provoquen altres reparacions més grans: bombes mal dimesionades, quadres de maniobra mal protegits, instal·lacions destraleres que provoquen sorolls, vibracions i cavitació a les bombes i que condicionen el bon funcionament de la piscina…
Sembla com si tothom s’atrevís amb la piscina. Però no tothom en sap.
A CONTROL POOL oferim un tracte seriós, un seguiment rigurós de les incidències i professionals formats, amb experiència i amb capacitat de comunicar de manera comprensible tot alló que cal fer en cada cas.
Construcció
Construïm piscines d’obra, piscines de formigó gunitat, desbordants o amb skimmers, amb diferents sistemes de filtració i de tractament i amb diferents acabats però sempre amb la garantia i l’assessorament expert de CONTROL POOL.
Auto manteniment
Cada vegada hi ha més gent que tria fer-se ella mateixa el manteniment de la piscina.
El manteniment d’una piscina residencial no té una dificultat extrema. Dit això, també es cert que trobem molts particulars que mai han après bé ni tan sols els conceptes bàsics del manteniment de la piscina. En general, el particular comença malament i després d’un parell d’anys amb incidències i amb l’assessorament de veïns, familiars i amics acaben trobant “el punt”, però sense entendre ben bé el que passa.
Des de CONTRL POOL oferim serveis desenvolupats especificament pels particulars que fan automanteniment de la seva piscina: