Experts en electròlisi salina per a piscines

A CONTROL POOL creiem que l’electròlisi salina és una de les millors formes de tractar l’aigua i portar el manteniment de la piscina, per això ens hi hem especialitzat.

L’electròlisi salina és aplicable a tot tipus de piscines, bé siguin particulars, comunitàries o públiques.

Des de la seva comercialització massiva (aprox. any 2000) ha revolucionat el mercat gràcies a la seva provada fiabilitat.

Qué és?

L’electròlisi salina és un sistema que permet tractar l’aigua de la piscina prescindint de la utilització de productes químics.

Els equips d’electròlisi salina generen clor a partir de la separació de la molècula de sal (NaCl), mitjançant uns elèctrodes de titani i un corrent elèctric de baixa tensió.

La sal l’afegim directament a l’aigua en una concentració típica de 5 g/l (com a referència l’aigua del Mediterrani té 35 g/l.).

Serveis que oferim relacionats amb l’electròlisi salina

Instal·lació
L’electròlisi salina és un equip que s’instal·la afegit a la depuradora existent a la piscina.
No cal treure cap element, només cal afegir l’equip d’electròlisi salina al tub que va a les boquilles de la piscina.
A CONTROL POOL som experts en instal·lació d’equips d’electròlisi salina de les principals marques i per a diferents tipus de piscines, ja siguin privades, comunitàries o públiques.
Reparació
Els equips d’electrolisi salina són molt robustos. Tenen molt poques reparacions sempre que es faci un senzill manteniment anual.
A CONTROL POOL ens hem format amb els principals fabricants d’equips d’electròlisi salina i disposem de recanvis per a gairebé totes les marques.
Revisió / Manteniment
A CONTROL POOL ens hem format amb els principals fabricants d’equips d’electròlisi salina i hem desenvolupat conjuntament amb ells un plà de manteniment preventiu dels equips.
Els equips d’electròlisi salina als quals realitzem el manteniment anual tenen un funcionament més segur, més optimitzat i pràcticament sense avaries.